Volg ons

04/360.90.70
info@lesgrottes.be

We zijn momenteel gesloten
Wij verwachten u opnieuw om de 29 januari 2019

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de actualiteit!

De Grotten
van Remouchamps

De Grot van Remouchamps wordt al sinds 1828 bezocht door toeristen.
De fakkels die de eerste bezoekers destijds gebruikten, zullen maar een vage indruk gegeven hebben van wat men vandaag ontdekt, dankzij de pracht die de huidige verlichting toont. Het gevoel van mysterie zal in die tijd zwaarder hebben doorgewogen dan het zicht op de onderaardse schoonheid…

De hedendaagse bezoeker kan overigens veel meer ontdekken dan de reizigers van de 19e eeuw: ruime galerijen, prachtig geboetseerd door de natuur, voeren hem naar een zaal die pas ontdekt werd in 1912: de Kathedraal, 40 meter hoog, groot genoeg om een flatgebouw van 12 verdiepingen te bevatten.

Maar het meest charmante moment van het bezoek is de terugkeer met het bootje, op de rivier die door het onderste niveau van de Grot loopt.
De bezoeker kan daarbij genieten van de langste onderaardse vaartocht van België en overigens ook de langste ter wereld die toegankelijk is voor toeristen.

Meer vernemen over

uw bezoek

Kerstevenement

Kom Kerstmis bij ons doorbrengen!

Tijdens de wintervakantie zijn wij open en ontvangen u met een feeërieke kerstverlichting.

Combinatie
aanbieding

Zet uw dagje uit verder in het Safaripark Le Monde Sauvage

Het is mogelijk uw bezoek aan de Grotten van Remouchamps te combineren met Le Monde Sauvage.

Nieuw

Nieuwe LED-verlichting

Een nieuwe LED-verlichting verfraait de decors van de onderaardse rivier. Kom de Grotten met een ander oog (her)ontdekken.


Info

Volg de gids!

Alle rondleidingen in de Grotten van Remouchamps gebeuren met een meertalige gids (FR, NL, EN, D) en omvatten de onderaardse vaartocht.

Combinatie
aanbieding

Het volledige Package!

Naast uw bezoek aan de Grotten van Remouchamps en het Safaripark Monde Sauvage, kunt u zich amuseren in ons avonturenpark in de bomen: Fraxinus!

Sociale
netwerken

Wij zijn er overal bij

Aarzel niet ons te volgen op de verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden van de Grotten van Remouchamps.

Onze videoverzameling

Sinds enkele jaren produceren wij korte publicitaire films, maar die werden niet altijd bijgehouden. Dankzij YouTube is het nu mogelijk onze archieven te raadplegen. Aarzel niet u te abonneren op onze reeks. Zo kunt u alle nieuwigheden van de Grotten van Remouchamps op video volgen.

Onze partners

seizoen 2019

De Grotten van Remouchamps

Kom en ontdek dit
majestueuze Waalse erfgoed

04/360.90.70of

e-mail